HASSELTSE KEBAB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1428 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hasseltse Kebab. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 22:52 Te weinig saus in de durum en ik had extra saus gevraagd en de pizza was teveel kaas..niet lekker
1 okt 2022 om 9:40 Goed zoals altijd.
19 sep 2022 om 6:20 De frieten waren helemaal niet goed, de ajuin in de schotel was veel te grof gesneden en het broodje was zonder ajuin gevraagd. 50 minuten wachten is ook lang, je kan beter zelf gaan afhalen.
17 sep 2022 om 10:02 Heel erg lekkere kebab. Bakje pepers was bedorven…
15 sep 2022 om 10:37 Zeer lekker,heel vriendelijke persoon voor de levering en de groenten waren heel vers.
14 sep 2022 om 17:32 Heel lekker
13 sep 2022 om 9:59 IK had een klein broodje vegetarisch besteld. Toen ik het open deed zag ik 2 schijfjes komkommer en de eindjes van een tomaat de rest waren enkel ajuinen. Verder niks, geen salade of zo. De groenten waren zeker op
11 sep 2022 om 20:57 Zoals steeds: erg lekker en snel geleverd
7 sep 2022 om 20:17 Heel lekker, Super snel geleverd en heel vriendelijke bezorger!
7 sep 2022 om 17:57 Top
6 sep 2022 om 21:07 Broodje was plat, echt niet lekker en niet de juiste bestelling ...
6 sep 2022 om 1:28 Eten was snel daar. Vriendelijke bezorging en lekker gegeten. wat hebt ge nog meer nodig?